Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set lambriu reglabil brazat HSS/HM profile complexe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Set lambriu reglabil brazat HSS/HM
Out Of stock
Descriere
Set lambriu reglabil brazat HSS/HM profile complexe este un set de freze reglabil, cu alezaj pentru a executa lambriu. La cerere putem executa unul din cele cinci profile de mai jos. Toate profilele sunt executate la acelasi pret.

Pretul produsului variaza in functie de diametru si numarul de dinti ales. Pentru profilare transversala (perpendicular pe fibra) recomandam freze cu 6 dinti in loc de 4. Set lambriu reglabil brazat HSS/HM profile complexe este conceput pentru a lucra pe IP4.

In cazul in care doriti sa lucrati cu acest set pe MNF, va rugam sa specificati acest lucru in comanda. Inaltimea de prelucrare B depinde de modelul ales. Setul vine echipat cu inele distantiere pentru a realiza dimensiunile din desen.

Pentru reglaj fin sunt necesare inele distantiere subtiri pe care le puteti comanda separat . Set lambriu reglabil brazat HSS/HM profile complexe varianta placata HSS are placute de 9 mm grosime, astfel frezele noastre au viata de doua ori mai lunga decat cele ale concurentei.

Preturile pe www.sculelemn.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura