Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cap de rindeluit multidinti cu limitator Z=8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Cap de rindeluit multidinti cu limi
Out Of stock
Descriere
Cap de rindeluit multidinti cu limitator Z=8 are avantajul ca se poate degrosa pana la 12 mm la o singura trecere, fiind posibila prelucrarea cu viteze mari de avans. Datorita constructiei si modului de lucru, Cap de rindeluit mutidinti cu limitator Z=8 scade zgomotul cu 60 % si economiseste 50% din energia consumata la rindeluire. Putem creste avansul de rindeluire cu 250 %.

Cap de rindeluit multidinti cu limitator Z=8 este usurat, datorita acestui fapt scade greutatea cu 40 % fata de produse similare ale concurentei. Freza este brazata cu placute care permit un numar mare de ascutiri, astfel intretinerea sculei nu costa mult, ea fiind foarte rentabila. Putem oferi si servicii de replacare, in cazul in care dupa ascutire nu se modifica corpul frezei.

Cap de rindeluit mutidinti cu limitator Z=8 are doua inceputuri elicoidale, iar Z reprezinta numarul de coloane de dinti de pe capul de rindeluit. Se recomanda pentru rindeluire lemn masiv, atat esenta tare cat si esenta moale, ideal pentru producatorii de scaune, pentru degrosare pe profil curbat cu sablon cu avans manual.

Preturile pe www.sculelemn.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura